Lawrence House

Project Specification

Details

Lawrence House, situated in the heart of Norwich is placed in an ideal location for commercial use. The building has a traditional façade but has recently undergone a full interior refurbishment of the office spaces.

This has attracted a variety of professional trades, including law firms, solicitors and estate agents to the offices.

Brief

Dunhams were tasked with designing and manufacturing systems to uplift the washrooms in this newly refurbished office space.

The washroom facilities needed to be safe, hygienic and suitable for the staff who will be using them.

The client specified Vista cubicles after a very successful previous project.

 

Solution

Vista HPL provide a high end premium spec finish at surprisingly affordable cost.

Complemented with floor to ceiling IPS Duct panelling and featuring Corian Solid Surface washtroughs

The Vista range has a flush façade, clean uncluttered aesthetics and sleek stainless fittings which create a great first impression. With its minimal floor clearance the range is particularly popular in commercial washrooms where privacy is of increasing importance.

Why Vista?

Our premium range has a growing popularity in commercial washrooms. As we offer an HPL version alongside our traditional SGL version, it gives more scope and choice for commercial washrooms.

Privacy is another key feature of this washroom range – with its minimal floor clearance.  The range results in providing the end user with a secure and comfortable Washroom experience. Available in HPL and SGL also gives a wide scope of options including duct panelling and commercial vanity unit choice.

 

Working On A Similar Project?

Need more information? Contact us using this form.

Internal Page Contact Form
Sending